Hvordan får man overskud på investeringer i krypto?

dfv4

Måske husker du stadig dengang, da der var enorm hype omkring kryptovalutaer. Særligt bitcoin nød megen berømmelse, og blev nævnt i mange nyhedsudsendelser grundet den høje og hastigt stigende kurs, som kryptovalutaen kunne prale af på det tidspunkt. Der blev desuden snakket meget om, hvorvidt bitcoin og andre lignende kryptovalutaer bare var værdiløse, digitale penge med enorm hype, eller om det her bare var begyndelsen på en helt ny æra inden for handel og valuta. Det endte med, at bitcoin boblen sprang, måske mere grundet den uforholdsmæssigt stor hype omkring kryptovalutaen end noget andet. 

Investeringer er andet end aktier

Et nyt marked

Det findes dog, som sagt også mange andre kryptovalutaer end lige netop bitcoin, selvom det selvfølgelig var den første og stadig til dags dato den mest omtalte. Disse lever stadig i bedste velgående, hvilket bitcoin i øvrigt også gør, selvom det selvfølgelig er på et noget lavere leje, end det var engang. Netop derfor er kryptovalutaer faktisk også et godt sted at starte, hvis du godt kunne tænke dig at lade dine penge yngle og blive til flere. Nogle køber obligationer eller hel huse. Andre køber aktier, men hvis historien skal tale sandt, findes nogle af de største stadig på markedet for kryptovalutaer. 

Mange bliver dog skræmt væk, fordi historien også viser, at markedet for kryptovalutaer er notorisk svære at holde styr på. I fagsprog ville man kalde markedet for volatilt, hvilket sådan set bare betyder, at det har en tendens til at vise store udsving på kort tid. Det er den slags, der betyder, at man kan få stor gevinst, men det kan også skabe en del angst og tabte penge.

Gør research før du køber

Et teknologisk hjælpemiddel

Heldigvis har teknologien også et svar på denne problematik. Der er på det seneste nemlig blevet udviklet såkaldte kryptorobotter. Det lyder enormt futuristisk og fremmed, men i virkeligheden er det sådan set bare et stykke kode, du kan installere på din computer. Denne forvalter så dine penge i kryptovaluta for dig. Den køber når kursen er lav og sælger når den er høj, hvilket i sidste ende vil give dig profit, uden du skal gøre meget andet end at hælde en smule penge i maskineriet. Inden du bestemmer dig for en kryptorobot, er det dog vigtigt, at du tjekker legitimiteten. Tag et kig på coinbox.dk for at finde en anmeldelse. Der har nemlig desværre været en del bedragerisager på området. Finder du den rigtige, kan det dog være en nem måde at lade pengene yngle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *