Sørg for dig selv og din bedste dyreven denne sommer

dfv4

Er du godt i gang med at nyde din sommer sammen med familien? Måske har du også et dejligt kæledyr som du tilbringer noget kvalitetstid sammen med? Når det er sommer er det vigtigt at passe på sig selv, sine nærmeste, og selvfølgelig sine kæledyr. Man kan nemt komme til at overse sine dyr når det kommer til pleje og velvære, fordi dyr ikke taler samme sprog som os mennesker. Alle dyr har dog godt af at blive passet på, og der er nogle forskellige måder du kan sørge for din hund eller kats velvære denne sommer.

hundeaktivitet

Kom udenfor sammen

Det er en rigtig god ide at tilbringe noget dejlig tid sammen med sit dyr udendørs. Især hunde trives rigtig godt når de kommer udenfor, og det er selvfølgelig en god ide at komme ud på nogle lange ture sammen med sine dyr.

Vi mennesker er rigtig gode til at beskytte os selv fra vind og vejr. Vi beskytter os med for eksempel tøj, hudcreme, solcreme og solbriller. Alle disse er gode fordi de lader os undgå skader fra naturlige ting, som kan være svære for vores hud og øjne. Hunde og katte derimod, er lidt på deres egne ben når det kommer til beskyttelse mod elementerne. Det er en rigtig god ide at sørge for at pleje din hund eller kat, så den ikke får skader, flåter eller dårlig pels.

Sørg for jeres velvære

Elementerne kan være hårde ved dyrs pels, og rigtig mange danske kæledyr får en del tæger hver forårs-og sommerperiode. Sørg for dit eget og dit kæledyrs velvære denne sommer, og find nogle gode plejeprodukter. Til kæledyret kan du for eksempel bruge mærket Merial, som fremstiller en række gode plejeprodukter til hunde og katte. Find Merial produkter på nettet, så du kan vaske og pleje hundens pels, og holde flåter og andre blodsugende dyr væk. På denne måde kan du trygt begive dig udenfor sammen med din bedste dyreven. Giv din hund eller kat et forbedret velvære denne sommer med god dyreshampoo, balsam, og hudpleje fra mærket Merial.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *