Hvilke e væske skal du vælge? Vi undersøger det

dfv4

Bruger du e-cigaretter, så ved du sikkert, at de skal fyldes op. Du skal fylde e-væske eller e-juice på. E-væske og e-juice er to navne for det samme, men det er ikke bare e-juice. Der er mange forskellige slags. Der er også mange forskellige kvaliteter.

Det er vigtigt for din oplevelse, at du overvejer, hvilken slags e-juice du vil bruge. Hvis du vælger en, du ikke kan lide, vil din oplevelse med din e-cigaret blive dårlig. Du skal hellere finde en god e-juice, som du kan lide, så du kan nyde din e-cigaret.

Jordbær og blåbær

Smag

Du kan få e-juice med forskellige aromaer eller smage. Du har sikkert en idé om, hvilke smage du godt kan lide, og hvad du ikke kan lide. Der er fx smage som jordbær, blåbær, lakrids og mint.

Smagsstofferne er noget af det, der er dyrt i en e-juice. Vælger du en billig e-juice, kan den have en dårlig smag. Vælger du kvalitet, kan du forvente en bedre smag.

Synes du, at kradset i halsen er en del af smagsoplevelsen ved at ryge, så kan du også få det med e-cigaretter. Med den rette e-juice kan du få den samme fornemmelse, som du får af at ryge en almindelig cigaret.

Røg fra cigarette

Nikotin

Der er også forskel på, hvor meget nikotin der er i e-væsker. Du kan altså vælge enten en e-væske med et lavt nikotinindhold, hvis du vil skære ned på det. Eller du kan vælge en væske med et højt indhold, hvis du ikke ønsker at indtage mindre nikotin.

Du har måske erstattet almindelige cigaretter med e-cigaretter for at skære ned eller stoppe helt. Så kan du ved et stort cigaretforbrug starte med et højt nikotinindhold i din e-juice. Med tiden kan du nedsætte nikotinmængden. Røg du ikke så mange cigaretter før, så kan du starte på en middel mængde nikotin i din e-juice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *