Find den bedste julegave til din mand, bror, ven, fætter osv.

dfv4

Julen står for døren, og du skal vælge en gave til ham, som han bliver glad for. Det er lige meget, om det er kæresten, manden, din bror, ven, onkel, bedsteforældre e.l. Han fortjener en god gave! 

Den gode gave kan ofte være svær at finde. Særligt hvis det er til en af de mænd, der ikke ligefrem giver dig en udførlig ønskeliste. 

Her må du enten følge ønskerne her i artiklen. Du kan også være virkelig kreativ og give noget, du tænker han vil kunne lide. Men kend din mand, inden du køber dette eller hint til ham. 

sjov gave

Skjorten til den mindre stilbevidste

Det er ikke alle mænd, der går lige meget op i mode. 

Her vil du kunne hjælpe ham lidt. Hvis du selv ejer god stil eller måske bare en bedre stil og smag, end manden du køber til, så hjælp ham lidt. 

Det kan være med skjorter til herre. Sørg dog altid for, at du kender manden, når du køber tøj til ham. Selvom stilen måske ikke bare sidder, så kan han sagtens stadig være meget kræsen og snobbet. 

Desuden er der ikke mange mennesker, der gider have en gave foræret, som tydeligt siger, du skal gå i noget andet tøj. Det kan være lidt en fornærmelse, eller i hvert fald blive modtaget sådan. Og så har gaven jo ikke gjort det, den skulle, medmindre du er et ondsindet menneske. 

Køb derfor en skjorte eller anden beklædning, som ligger I forlængelse af stilen på mandens tøj. Selvfølgelig må der gerne være ændringer og forbedringer, bare ikke så voldsomme, at han ikke kan se sig selv idet. 

Billetter til koncerten

Det næste er billetter til noget underholdning. Det kan være koncertbilletter. Det kan være stand-up. Det kan være teater. Det kan være fodbold osv. 

Det fedeste ved denne gave er, at du selv får noget ud af det. Eller at I begge får noget ud af det. For selvfølgelig skal du med, når du giver billetterne til koncerten, kampen mm. 

I får lov at bruge noget tid sammen, hvor I kan snakke sammen, hvad I måske ikke altid har tid til i hverdagen eller til familiefesterne. Desuden er det altid skønt at se ham i sit rette element, når yndlingsbanden, holdet eller stykket starter. Det er et syn, du ikke vil være foruden. 

glad mand

Værktøj eller gadgets til skuret

Den sidste gaveide er til manden, der har et skur eller værksted. 

Her skal du selvfølgelig købe noget, som passer ind i det skur. Igen skal du have lidt kendskab til, hvad der er og hvad ikke må være i det skur. Der er uden tvivl strenge regler her. 

Et lille kig derind, nogle spørgsmål til ham, venner eller familie vil kunne hjælpe dig betydeligt. 

Man kan brænde fingrene noget så grundigt ved at købe værktøj eller gadgets i det forkerte mærke eller med de forkerte færdigheder. 

Ja, der er noget, der går igen her. Kend manden, du køber gave til, det giver dig den allerbedste mulighed for at købe en god gave. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *