Hjælp dit barn i skolen med musik

dfv4

Musikundervisning kan have stor indflydelse på dit barns udvikling. Faktisk klarer børn som spiller musik sig meget bedre fagligt end børn som ikke gør. Musik er også en super mulighed for dit barn at udvikle en hobby i en ung alder. Når dit barn bliver ældre, vil de takke dig for at få dem til at lære dem at spille et instrument. Men hvad er det musik gør ved dit barns udvikling?

Hjælper med at forbedre hukommelsen 

Fordi dit barn forbedrer sin indlæringsevne, bliver hjernen også trænet i at huske. Det er altså ikke kun noder og musikstykker, som dit barn vil have nemmere ved at huske, men også hvad de lærte i matematik i går. 

mor og datter spiller ukulele

Øger hjernekapaciteten

Faktisk kan bare det at lytte til klassisk musik øge dit barns hjernekapacitet. Så overvej hvor meget det gavner, når det er dit eget barn som står bag musikinstrumentet. De læringsmetoder, som dit barn vil lære i en ung hjælp, vil være i stand til at hjælpe dem fagligt resten af deres skoleliv. 

Højere selvtillid

Selvom det lyder nervepirrende at skulle sende sit barn op foran en stor flok mennesker i en ung alder for at spille ”Lille Peter Edderkop” på tværfløjte, så er det i øjeblikke som den, hvor dit barn får mere selvtillid. Det er ikke kun det at overvinde sin sceneskræk som opbygger dit barns selvtillid, men også det, at dit barn ser og hører, at de udvikler sig rent musikalsk. Tro det eller ej, men det, at dit barn lærer, at de kan udvikle sig, giver dem mere gåpåmod i andre situationer. 

Højere disciplin

Der er mange regler i musik som skal overholdes, hvilket også betyder, at dit barn får styrket deres disciplin. Især når de begynder at spille med andre, lærer de at give plads til de andre musikere og ikke mindst lytte til, hvad læreren har at sige. 

lille pige med mikrofon i hånden

De lærer at omgås socialt 

Man møder mange nye mennesker igennem musikundervisning, hvilket også betyder, at dit barn bliver mere og mere socialt. Der er mange som får tætte venner igennem at spille musik sammen, og det samme vil gælde for dit barn. 

De bliver mere kreative 

Musik er noget som især opfordrer dit barn til at være kreativ. Både kan dit barn få mulighed for at blande forskellige stykker musik med hinanden, men måske også selv begynde at skrive musik og sange. 

Hvad kræver det af dig?

For at dit barn kan lære at spille musik, kræver det, at du finder en underviser. Musikundervisning kan godt være dyrt, men det er det hele værd, når du hører dit barn spille for dig. Du kan overveje at tage et lån. Du kan finde et kviklån sms på denne side. Du skal selvfølgelig også bruge et instrument. Alt efter hvilket instrument det er, kan det være en dyr affære. Find sms lån her, hvis du har brug for lidt ekstra penge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *