Hvad koster en begravelse?

dfv4

Der er mange, der bliver overraskede, når de hører, hvor meget en begravelse kan koste. Der er nemlig her ofte tale om en ganske anseelig udgift, hvis alle poster medregnes – og det er i en sådan prisklasse, at der er flere, der kan have svært ved at følge med økonomisk. Det gælder særligt, hvis den afdøde ikke har efterladt sig nogle midler, der kan bruges til at dække begravelsen. I det tilfælde er det nemlig de pårørende og særligt den nærmeste familie, der skal betale for det sidste farvel.

 

Det kan hurtigt blive meget dyrt

Det er heldigvis muligt at finde begravelser i en mere overkommelig prisklasse. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis du tager et kig inden for hos en bedemand i Hvidovre. Her gøres der nemlig en dyd ud af tilbyde begravelser til priser, hvor alle kan være med. Alt er blevet gjort gennemskueligt, så du ved præcis, hvad du betaler for, og hvor meget du betaler for det – på den måde er det lettere for dig at vælge enten til eller fra, så du i sidste ende får økonomien til at hænge ordentligt sammen. Og alt det samtidig med, at du får sagt et værdigt farvel.

 

Brug en bedemand i Hvidovre

Hos din bedemand i Hvidovre kan du gøre brug af nogle forskellige pakker i forskellige prisklasser. Disse indeholder alt det, du som minimum skal have styr på og dermed betale dig fra til en begravelse, men der så kan pålægges yderligere tilvalg, hvis du har ønsker om for eksempel en lokal dødsannonce, ekstra kistepynt eller eventuelt røde roser, der kan lægges på kisten.

Prisen kan holdes helt i bund, fordi de dyre mellemled, underleverandører og den fysiske butik er sparet væk. Du betaler derfor udelukkende for den ydelse, du får – det må siges at være en stolt proces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *