Overrask din kæreste

dfv4

Har du en kæreste, som du har været sammen med i et godt stykke tid? Så er I sikkert også nået til det punkt i forholdet, hvor det hele ikke længere er nyt og spændende, men hvor der derimod er en tendens til, at det hele bliver meget vanebaseret. I laver altid det samme, og I er ikke længere så gode til at skrue op for romantikken. Det kan I dog hurtigt lave om på.

Du kan eksempelvis gøre en aktiv indsats og lave nogle flere overraskelse i hverdagen. Det kan være alt fra at komme hjem med en buket blomster eller et lille smykke til at planlægge en hyggelig weekend på et hotel. Der er mange ting, som kan være med til vække gnisten igen, og det er forhåbentlig noget, som du selv kan bedømme. Herunder får du dog et par tips og tricks til gode overraskelse.

Kærester der laver mad

Små gaver i hverdagen

Noget, du eksempelvis kan blive bedre til i forhold til din kæreste, er at overraske med små gaver i hverdagen. Det var måske noget, du gjorde meget i starten af forholdet, fordi du gerne ville imponere, men det er helt bestemt noget, der giver mening at blive ved med.

Du kan komme hjem med noget så simpelt som en fin buket blomster, men du kan også en gang imellem flotte dig lidt og komme hjem med noget fra en Guldsmed – eksempelvis et fint smykke eller et lækkert ur.

Det handler netop om at gøre nogle ting i hverdagen, som gør, at det hele ikke føles så hverdagsagtigt. Hvis du eksempelvis overrasker din kæreste med et flot smykke, vil det trække lidt fokus væk fra tøjvask og madlavning, og det vil derimod belyse det romantiske i jeres forhold – og det er vigtigt at holde fast i.

Mand med blomster

Et romantisk weekendophold eller date

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af det og virkelig slå benene væk, så kan du også overveje, om du skal invitere på en romantisk weekendophold eller en rigtig gennemtænkt date. På den måde får I nemlig mulighed for at tilbringe et godt stykke tid sammen, hvor rammen netop er romantisk. Her kan det eventuelt være en regel, at der ikke må snakkes om noget, der er hverdagsagtigt, men at I derimod skal nyde hinandens selskab. I kan måske snakke om dengang I mødte hinanden, hvordan I går og har det og om eventuelle fremtidsplaner for jer to. Det kan være en rigtig god måde lige at mærke hinanden igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *