Den glade sommertur kan blive spoleret

dfv4

Skal I ud på en skøn køretur i det gode, danske sommervejr? Måske skal I på stranden, i skoven på picnic eller have en overnatning i det fri. Der er uendelige muligheder, når stemningen er til det.

Og lige netop den gode stemning og det høje humør er værd at holde fat på. For det vil blive udfordret, som turen skrider fremad. 

I kan komme ud for en del modstand, når bilen, naturen eller vejret ikke lige vil, som I gerne vil. Men der er heldigvis tips og tricks, der kan gøre det hele mere overskueligt.

Par på køretur

Vejret driller – der er råd for det!

Der findes ikke dårligt vejr kun forkert påklædning. Den har vi vist alle sammen hørt før, og det gør den ikke mindre sand. 

Men hvis det er en tur på stranden, er det bare væsentlig sjovere i høj sol end i øsende regnvejr. Så kan der være nok så mange gode, praktiske påklædninger, de gør bare ikke lige op for en lækker dag på stranden. 

I stedet kunne I jo ændre planerne. For det er faktisk ikke hele landet, der lukker ned bare af en smule regn. 

Lad vær med at køre tilbage og holde hjemmedag. Kør en tur i regnen, slå GPS’en fra, og find på en sjov leg. Det kunne være, I skulle spise på den næste restaurant, der dukker op, besøge det næste museum, finde vej til en smuk udsigt – uden GPS.

Det handler om at holde humøret højt, så kan stranddagen sagtens undværes for en dag fanget i bilen. 

Uenigheder styrer turens gang

Humøret skal holdes højt! Det er jer og næsten kun jer, der bestemmer, hvordan fridagen skal forløbe. Skal den være med masser af brok, banden og sure opstød. 

Eller skal den være sjov, lærerig og underholdende? Det bestemmer I helt selv, men valget er måske ikke særlig svært. 

Det sidste lyder klart sjovest, så hvorfor ikke forsøge at opretholde det? 

Kommer der først uenigheder fra dagligdagen med ud på turen, så bliver det en lang sheltertur, køretur eller strandtur. De negative samtaler har det med at være ret styrende for, hvordan dagen forløber – så lad dem ligge derhjemme.

Mercedes Benz

Den rigtige dræber

Humøret skal holdes højt, det har været mantraet indtil videre – og det er det stadig! Men der kan opstå en bestemt situation, hvor humøret bare ikke klare den selv.

Det er selvfølgelig, hvis I bliver låst ude af bilen, uanset hvilken bil det er – se eksempelvis Seat biloplukning her. Så er det faktisk ligegyldigt, om det er godt eller dårligt vejr, eller om der var uenigheder i forvejen – det er virkelig bare træls.

Kommer I i den situation, at I er låst ude af jeres bil, kan I jo få en til at komme med hjælp. En deadlock kan være noget af et besvær for os alle sammen, men mindre besvær for en autoriseret. Læs mere om biloplukning lige her.

Ender turen med den dumme situation, så kan I nu få hjælp til en biloplukning til at komme tilbage på sporet. Det er den gode sommertur, I er på. Husk at nyde den, den kan desværre ikke være evigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *