Spraymaling til træ og metal

dfv4

Det er blevet in at have gang i en masse gør det selv projekter derhjemme, og med det rette udstyr og de rette redskaber ved hånden, kan det også være den rene leg at have gang i.

Maling til alle typer gør-det-selv-projekter

Måske du netop har bygget den nye seng til sønnen, som skulle bygges op omkring store MDF-plader der skulle skæres til og ud for til sidst at ligne en traktor i 1:1 -målestoksforhold. Måske har du fundet en gammel stol i den lokale genbrugsbutik, som du elskede formen på, men som lige skulle gennemgå lidt forkælelse fra din side. Projekterne er derude i uanede mængder og der er nærmest ingen grænser for hvad folk efterhånden vil lave selv.

Spraymaling findes i alverdens farver. Foto: Unsplash

Få klaret det sidste finish med et spray maling

Det er sejt og fedt at se at folk tør mere og mere og det bliver også bakket godt op omkring fra de sociale medier, hvis man lige har brug for at indsnuse de bekendtes anerkendelser. Det er måske også det der får os helt i mål med projekterne selv om de nogle gange viser sig at være lige rigelig med store mundfulde for os. Typisk er det sidste touch der skal klares malingen.

Før i tiden var det altid en pensel og rulle man tyede til, når der skulle males ting og vægge. Det behøver vi heldigvis ikke og faktisk er det endda nogle gange lettere at lade være. Med spraymaling til træ, kommer vi uden om de trælse kæmpe bøtter med maling og rengøringen af penslerne og rullerne bagefter. Det kan nærmest være en fordel at bruge en spraymaling fordi den lettere kan komme ind i alle krogene.

Vælg den rigtige spraymaling til dit projekt

Der findes efterhånden rigtig mange typer maling på dåse og her findes selvfølgelig også spraymaling til metal. Selvom at det hele ligger lige til højrebenet når der skal males med spraymaling skal man dog stadig vide, at der er forskel på malingen og noget egner sig bedre til det ene mens noget egner sig til noget andet.

Skal du male radiatorer skal du gå efter en spraymaling der er lavet specifikt til at kunne klare de høje temperaturer som malingen vil blive udsat for. Her kan man godt være tilbøjelig til at tro at man skal vælge metalmalingen, men du skal altså vælge en der er lavet til at klare høje temperaturer først og fremmest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *