Vil du gerne tjene lidt ekstra i hverdagen? Overvej at starte en blog

dfv4

Har du lyst til at tjene lidt ekstra i verdenen? Mener du selv, at du har en hel del at sige og fortælle om til andre? Så kan det være at du skal til at starte en blog.

At lave en blog er hårdt arbejde, men kan også være utroligt rart og befriende, fordi man lige netop har et sted, hvor man kan dele sin mening omkring alt mellem himmel og jord. Og så kan det endda blive til en rigtig god lille sideindkomst med tiden. 

Læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du bedst starter en blog op.

blogskrivning

Har du brug for et startkapital?

Før du kan gå i gang med at tjene penge på din blog, så bliver du ofte først nødt til selv at investere nogle penge. 

Der findes skam forskellige platforme på nettet, hvor du sagtens kan gå i gang med at lave en blog og dele dine tanker med folk helt gratis. Og dette er en rigtig god ide for dig, som er helt nybegynder i feltet, at holde sig til. Der er jo ingen grund til at gabe overfor meget lige til at starte med.

Men hvis du allerede har lidt erfaring med det at blogge – eller hvis du bare gerne vil tage dine blog til det næste niveau – så kan det altså godt betale sig at kaste nogle penge efter det. 

Og hvad er det helt præcis, du skal købe? En god bloggerplatform kan koste noget i sig selv og derudover er der udgifterne til at købe et domænenavn. Måske du også gerne vil bruge penge på lidt marketing?

Finansielt.dk kan du finde gode råd til, hvordan du kan få råd til din nye hobby.

Hvad skal du skrive om?

Du kan selvfølgelig vælge at holde en blog, hvor du skriver om alle de ting, der lige falder dig ind i øjeblikket. Men hvis du gerne vil have større succes med din blog og få den til at vokse, så er det som regel en meget god ide at holde sig til et bestemt emne. På den måde bliver det mere konkret for dine læsere, og de ved, hvad de kan forvente sig. 

Du kan for eksempel snakke om livet som hundeejer og udbrede den viden, du har opsamlet indenfor god hundemad, såsom, first buddy light. Eller måske ved du rigtig meget omkring de allerbedste feriesteder i Europa, som andre folk ikke rigtig kender til. Ved du helt vildt meget om lokale spisesteder rundt omkring i Danmark?

En blog kan handle om lige netop det, du har lyst til at skrive om.

blog

Få hjælp til at gro

Hvis du virkelig gerne vil være seriøs med din blog og få den til at gro, så er det en god ide at lave en aftale med et seo bureau.

Et seo bureau kan hjælpe dig med at skabe artikler, få din blog til at fremstå højere på internetsøgningssiderne og generelt bare sprede budskabet omkring din blog til andre. Og jo flere folk der læser din blog, jo større sandsynlighed har du for at kunne tjene penge på den en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *