Her finder du de bedste ferieparadiser

dfv4

Hvis du skal slappe helt af, kan det være en god idé at tage til udlandet. Når du er væk fra dine vante rammer i Danmark, kan du slippe bekymringerne om fx arbejde. Du skal bare koncentrere dig om at nyde det, der er omkring dig i nuet. 

Det er ikke alle, der har råd til en lækker ferie, og hvis du alligevel har brug for afslapning, kan du også bare vælge en massage derhjemme. Det er selvfølgelig ikke det samme som at ligge på en strand i fx Thailand, men det giver en følelse af ro, og man skal huske at forkæle sig selv selvom der ikke er råd til en ferie. 

Solnedgang i Sydney

Thailand har hele pakken

Hvis du ikke har været i Thailand før, skal du ikke tvivle. Thailand byder både på strand, byliv, fest, afslapning og god mad. Selve flybilletten kan forekomme dyr, men det er billigt at leve i Thailand. Derfor kan det godt betale sig at investere i billetten. Vi mennesker slapper af på mange forskellige måder. Om det er på en lækker strand eller til en fest med en drink i hånden, er individuelt. Derfor er et sted som Thailand smart at tage hen, hvis du vil have nogle forskellige muligheder at vælge imellem. Du vil aldrig fortryde en tur til Thailand, og du vil altid drømme om at komme tilbage, når du har været der en gang. 

Magiske Australien 

Australien byder ligesom Thailand på mange forskellige oplevelser alt efter, hvor man befinder sig geografisk. Lej en bil og kør rundt forskellige steder. Road trip er super populært i Australien, og det giver også mulighed for, at du kan opleve landet på egen hånd. Udover at være på Road trip, er det også oplagt at søge til vandet. Australien har et fantastisk dykkerparadis, og hvis du er vild med at dykke, kan du opleve det smukke liv under vandet. Australien har generelt en meget afslappet vibe, og Byron Bay er især kendt for at være afslappet og chill. Her danser man solen ned, og tager dagene som de kommer. Der er også mulighed for at spise en masse lækker mad. Dog er det dyrt at leve i Australien, så man skal have penge nok. Du fortryder heller ikke en tur til Australien, og det er blot om at komme afsted. 

Mørkt nat i Paris

Romantiske Paris 

Man behøver ikke at tage til den anden side af kloden for at koble af. Der findes mange hyggelige storbyer i Europa. Det er ikke dyrt at tage en weekendtur til fx Paris. Her kan du gå rundt i de små stræder og nyde en dobbelt espresso samt en croissant. Hvem har ikke lyst til det? 

Storbyferier behøver ikke at være stressende selvom det kan lyde sådan. Man behøver ikke altid at løbe rundt. Fx kan man sætte sig ned på en cafe og kigge på mennesker. Det handler om at finde en indre ro, hvor man er. Det er helt sikkert også altafgørende, hvem du er sammen med. Vælg et selskab hvor du kan være dig selv. Man kan finde ro alle steder i verden. Om det er på en strand i Thailand eller et sted i Paris er underordnet. Det handler om at nyde nuet og være glad i det selskab, man er i. 

Hvis du dog ikke vurderer, at storbyferien kan blive til noget i år, kan du også undersøge det lokale og eksempelvis kigge på massage i Vordingborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *