Find svar på dine spørgsmål om plankeborde

dfv4

Overvejer du også, om du skal have et plankebord til indretningen? Så kan det være, at du i denne sammenhæng har nogle spørgsmål til møblet. Det er et stort og relativt dyrt møbel, man går ud og investerer i, og derfor er det også vigtigt, at man ved, hvad man går ind til. I denne artikel kan du forhåbentlig finde svar på nogle af de spørgsmål, du kunne have omkring plankeborde.

Er plankeborde dyre?

Det kan være svært at sige, om et plankebord er dyrt eller ej, fordi penge altid nødvendigvis vil være relativt. Men det kan vist godt siges, at man nemt kan anskaffe sig et spisebord for mindre penge. Det er bare ikke sikkert, at man kan finde et, der er lige så pænt. Der er nogle plankeborde, der godt kan koste omkring 40.000 kr. Men frygt ej – det er også muligt at finde et, der ikke koster lige så mange penge. Man kan også godt finde et plankebord til 2000 kr., der er helt fint. Du må afgøre med dig selv, hvor mange penge du har mulighed og lyst til at bruge.

pensel, børste, behandling, træ, træsort

Er det besværligt at vedligeholde et plankebord?

De fleste spørgsmål omkring plankeborde florerer som regel omkring, hvorvidt det er svært at vedligeholde et plankebord i hverdagen. Men her kan du være ganske rolig. Når du skal holde skidtet nede i hverdagen, så kan du nemt bare tørre dit plankebord over med en fugtig klud. 

Hvordan skal det behandles? 

Men selvom man godt kan fjerne det værste skidt med en fugtig klud, så er det klart, at man på et tidspunkt bliver nødt til at gøre noget mere. Man kan holde et plankebord smukt i rigtig mange år fremadrettet, men det kræver også, at man giver det en omgang med træolie nogle gange. Det er heldigvis hverken svært eller dyrt at give et plankebord træolie. Du skal bare have olien og så en klud eller noget papir, som du putter olien på, hvorefter du gnider det ind i træet. Derefter er det vigtigt, at du venter, indtil at olien er tørret helt ind, før du igen giver den et nyt lag. Du kan selv vurdere, hvornår plankebordet har fået nok, og hvornår du er tilfreds med resultatet.

træ, struktur, tekstur, materiale, mørk

Hvor kan jeg købe et plankebord?

Hvis du mangler et godt sted at købe et plankebord, så kan du med fordel vælge at besøge plankebord.dk. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af plankeborde i mange forskellige nuancer. Det er endda muligt at få et plankebord efter bestemte mål, så du virkelig kan få et bord, der er skræddersyet til dit hjem. Det er også vigtigt, at man sørger for at finde en god forhandler, der kan hjælpe med at vejlede en, så man finder det rigtige bord. Du kan også godt regne med en god kundeservice, hvis du besøger plankebord.dk. 

Hvad er plankeborde lavet af?

Plankerne i plankeborde kan være fremstillet af en række forskellige træsorter, der både kan være i de lysere og mørkere nuancer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *