Bring liv ind i stuen med disse tips

dfv4

Stuen er centrum for hele hjemmet. Det er her vi samler os om aftenen til hygge og samvær med familien, og det er derfor også vigtigt, at du har en stue, som du kan lide, som du synes er værd at opholde dig i.

Men hvordan er det lige, at man skaber den stue, som matcher lige præcis ens egne behov, for er det ikke oftest sådan, at du først kan mærke stemningen i stuen, når alt er på plads?

Det er en svær beslutning at vælge den helt rette sofa, et matchende sofabord og om fjernsynet skal hænge eller ej. Læs med her, og måske bliver du klogere og mere afklaret på din indretningssituation. 

Samvær med venner

Sofaen er essentiel i stuens indretning

En sofa er det møbel, som vi bruger allermest i hjemmet lige bortset fra sengen. Sofaen skaber samvær og fællesskab, og vi bruger den til at sidde sammen med familien foran fjernsynet, spille spil eller spise en hyggelig og uformel middag. 

Man kan godt sige, at sofaen er utrolig vigtig at have i centrum, når du skal indrette stuen, fordi den er så central i indretningen, at du ikke kan undgå den.

Du skal derfor vælge en sofa, der både er utrolig god at sidde i, men samtidig skal den også være lige efter din smag, så du kan indrette ud fra sofaens design. 

Planter giver liv, lys og noget godt at kigge på

Stuen skal ikke bare have de essentielle møbler, som du skal bruge for at se fjernsyn, fordi du bruger stuen til så meget mere end bare at kigge fjernsyn. Du bruger stuen til at være sammen med familie og venner. 

Derfor kan du med fordel købe dig nogle planter, som både kan give liv og grønne områder i stuen. Lige meget om du er god til at holde planter eller ej, så er der en plante til dine behov. 

Mand sidder i sofa

Brug fjernsynets kommode til ekstra opbevaring

Du har måske tænkt, at fjernsynet skal op og hænge, for så er der mindre møbler i stuen, som kan skabe rod og forstyrre rummet, men her burde du faktisk tænke modsat, for møbler er ikke altid kun for at fylde.

Hvis du fx anskaffer dig en fjernsynskommode, som fjernsynet kan stå på, så er der først og fremmest et møbel til at afskærme ledningerne. 

Derudover er der også mulighed for at vælge en kommode, der giver rum til at opbevare en masse ting, så du netop får rodet væk fra stuen og gemt væk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *