Tag madding på krogen og kom med ud og fisk

dfv4

Mange af os har prøvet at være ude og fiske. Der er stadig mange som mangler at komme ud og prøve fiskeri. Dette er nemlig noget af det mest afslappende og hyggelige du kan lave. At komme ud og se naturen og få noget frisk luft er godt for alle mennesker. Her kan du nemlig komme væk fra alt det stress der er i hverdagen og nærmest få en form for meditation. Og desuden er det også meget sjovt at få en fisk på krogen. Hvis ikke man kan lide at fisken dør, kan man altid sætte den fri igen og lade fisken leve. 

fiskegrej

Gode steder at fiske

Hvis man er nybegynder eller har nogle år i bagagen, vil det være en god idé at tage ud til en Put And Take sø. Her kan du nemlig betale for et antal af timer, og så fiske i en sø med fisk. I disse søer er det noget nemmere at fange en fisk end ude i havet. Det skyldes at søen er mindre og der er flere fisk samlet. Put And Take er som regel også billigere end at købe en hel fisk i en butik, og de er også mere friske når du selv har fanget dem. 

Selvom det er nemmere i en Put And Take sø så er det stadigvæk ikke helt nemt at fange en fisk. En god idé ville være at læse lidt op på hvilke slags fisk der er, og hvordan man fanger dem. Man kan også google sig frem til gode steder at fiske, men du kan også tage et kig på en side som indholdsuniverset.dk, hvor du kan finde info og råd om alverdens emner.

For at gøre oplevelsen mere hyggeligt er det en rigtig god idé at tage lidt snacks med som du/i kan hygge jer med. 

fiskeri i båd

Hardcore fiskning

For de mere øvet som gerne vil have noget udfordring kan man fiske i en kyst. Her er der mange flere teknikker der kræves for at fange en fisk. En god idé ville være at sejle ud i en gummibåd og fiske midt ude på havet da det typisk er der de er. Hvis ikke man har adgang til sådan en båd, kan man altid fiske langs havkanten. Her er der også mange teknikker der skal til for at fange fisk. En god tommelfingerregel er at man skal stå der hvor man får vind i hovedet. Grunden til dette er at fiskene svømmer med strømmen og dermed ind til kanten for at fange noget foder. Man skal selvfølgelig kaste et godt stykke ud, så der stadig er nogenlunde dybde i vandet. En anden ting at tage i mente er at det bedste tidspunkt at fiske på er om morgenen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *