Syv bud på reklameartikler, som dine kunder vil holde af

dfv4

Hvert år står tusindvis af virksomheder med den samme hovedpine. Hvad skal de dog købe af reklameartikler til deres kunder og potentielle kunder? Ak ja, de fleste kunder er efterhånden godt vant til, at få kuglepenne eller bolsjer i gave. Men er du også lidt træt af, at pakke kuglepenne og bolsjer ind? Så får du her 7 bud på reklameartikler til dine kunder – som ikke er kuglepenne eller bolsjer. 

Driver du en friluftsvirksomhed? Forær dine kunder en lommekniv 

Når du skal vælge reklameartikler til din virksomhed, så kig først på din virksomhed. Hvilken type virksomhed er det og hvilken type kunder har du? 

Driver du friluftsvirksomhed, så vil den oplagte reklameartikel være en lommekniv, fordi det rent faktisk er en ting som dine kunder formentlig vil kunne bruge. Hos https://koala.dk/ finder du et hav af forskellige reklameartikler og du kan helt sikkert også finde noget, der både passer til din virksomhed og dine kunder. 

fem gaver i forskellige farver

Termoflasker eller termokrus 

Et andet bud på en reklameartikel kunne være en termoflaske eller et termokrus. Det kan næsten alle mennesker bruge. Lige fra kontorfolkene til outdoormenneskerne. 

En god paraply 

Alle mennesker bruger paraplyer ind i mellem. Vil du være helt sikker på, at din reklameartikel vil blive brugt, bør du derfor vælge en paraply som reklameartikel for din virksomhed. Den vil med garanti falde i god jord hos dine kunder og potentielle kunder. 

Wellness  

Hvis du driver en virksomhed der tilbyder en form for wellness, så bør dette også afspejle sig i din reklameartikel. Derfor vil det være oplagt at vælge en form for wellness som din reklameartikel. Det kan for eksempel være et lille stykke lækker sæbe, en lille håndcreme eller en bodyolie. 

Noget til hjemmet 

Du kan også vælge noget til hjemmet som din reklameartikel. Så vil dine kunder kunne stille den frem og hver dag når de kigger på den, tænke på din virksomhed. Det er ret smart. 

glad mand ved sin computer

Rejsetilbehør 

Driver du en virksomhed hvor du sælger ferier? Så bør rejsetilbehør helt sikkert være din reklameartikel. På den måde vil dine kunder blive mindet om dig, hver eneste gang de skal ud og rejse. 

Førstehjælp og sikkerhed 

Man håber selvfølgelig aldrig at man har brug for hverken førstehjælp eller sikkerhed, men skulle uheldet være ude er det virkelig godt at have. Vis dine kunder at du er der for dem, når uheldet er ude med førstehjælp eller sikkerhed som reklameartikel. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *